Здравейте колеги, тук съм за малко помощ от ваша страна. Досега никога не съм карал Алфа ромео, карал съм предимно Рено, и съм много доволен да си призная, стга да знаеш какво точно да си купиш де
Та сега съм пред дилема и се надявам някой тук да ми съдейства. дали да си купя следващото рено...лагуна 2001...или Алфа 156? разума ме тегли към лагуната, сърцето...познайте накъде
качих се в една Алфа 156 и даже без да я подкарам се влюбих :P То не беше интериор в стил Ферари, то не беше жълт кожен салон с щампи на марката, то не беше екстериор..а бе надървих се...даже и у нашия форум се похвалих..ама проблем..колата беше 1.9 ЖТД. Искам да ми кажете кой от 2-та дизела е за предпочитане 1.9 или 2.4, има ли нещо друго което е болестно в тези коли(скорости, течове, ремъци) колко струват тези неща и много ли е скъпо за поддръжка тази машинка.
Мисля си, не сигурен съм, че Алфата е за хора които поставят естетиката над практичността, за такива дето искат да се отличават от безбройните гофове, астри и фордчета независимо от всичко. Затова съм почти сигурен че накрая ще си намеря някоя лагуна, ще тръгна да я купувам и по пътя за натам ще спра някъде и ще си купя Алфата и и дори веднъж само да проработи като хората всичко пак ще си заслужава
Просто ми кажете обаче бензин или дизел, разход горе долу, цени на консумативи и някоя друга детска болест. Благодаря
п.с. Алфата дето съм харесал е към 11000 1.9....

Мисля си, не сигурен съм, че Алфата е за хора които поставят естетиката над практичността, за такива дето искат да се отличават от безбройните гофове, астри и фордчета независимо от всичко. Затова съм почти сигурен че накрая ще си намеря някоя лагуна, ще тръгна да я купувам и по пътя за натам ще спра някъде и ще си купя Алфата и и дори веднъж само да проработи като хората всичко пак ще си заслужава

Просто ми кажете обаче бензин или дизел, разход горе долу, цени на консумативи и някоя друга детска болест. Благодаря

п.с. Алфата дето съм харесал е към 11000 1.9....
Comment